LiveScores


Live Scores

19 Ιουλίου 2012

ΑΤΥΠΗ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Γεια σας ήρωες αναγνώστες μου...
       Ο κουβάς δε λέει να μας αφήσει, με συνέπεια η τσέπη μας να συνεχίζει να ματώνει. Προχθές, πέσαμε πάνω στη γκέλα της Χάλμσταντ, η οποία από Μπαρτσελόνα μετατράπηκε σε Πονφεραντίνα, μην μπορώντας μάλιστα να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας από έναν εμφανώς υποδεέστερο αντίπαλο. Ενδεικτικό της ατυχίας μας είναι το γεγονός ότι ο προπονητής Γκούσταφσον επέλεξε, σ' αυτό μόνο το ματς, να μην ξεκινήσει στη βασική 11άδα τον 1ο σκόρερ της ομάδας Μπάλβιντσον, περνώντας τον ως αλλαγή στο 59΄ και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1.¨Ετσι, πήγε στράφι το διπλό της αναγεννημένης Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία άλωσε το Ρεσακάντα, πετυχαίνοντας την 3η συνεχόμενη ( και παρθενική εκτός έδρας) νίκη της. Πάμε να δούμε λοιπόν τί έχουμε σήμερα.
        Στο πάντα καυτό Κόουτο Περέιρα της Κουριτίμπα, η γηπεδούχος "κόσα" φιλοξενεί την Παλμέιρας, μόλις 1 εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Copa do Brazil απ΄τη "βερντάο" μέσα στο άντρο της Κοριτίμπα (1-1 τελικό αποτέλεσμα, 2-0 υπέρ της Παλμέιρας το 1ο ματς). Οι 2 ομάδες, ακριβώς λόγω της πορείας τους στο κύπελλο, είχαν παραμελήσει το πρωτάθλημα, παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια με, ως επί το πλείστον, αναπληρωματικούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκονται και οι 2, μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής, εντός της διακεκαυμένης ζώνης (17η η Κοριτίμπα με 7 βαθμούς, προτελευταία η Παλμέιρας με 6 βαθμούς). Η " βερντάο", βέβαια, με την κατάκτηση του κυπέλλου έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και, επειδή η διεκδίκηση του πρωταθλήματος δεν είναι στις δυνατότητες της, θα κοιτάξει να απομακρυνθεί, όσο γίνεται συντομότερα, από την τελευταία 4άδα του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η "κόσα" ό,τι στόχο μπορεί να διεκδικήσει (έξοδος στο Λμπερταδόρες) είναι μόνο μέσω του πρωταθλήματος, οπότε πρέπει σύντομα να "φορτσάρει" για να μη μείνει εκτός στόχων (είσοδος τουλάχιστον στη 4άδα) από νωρίς. Θεωρώ το υλικό της ωστόσο αρκετά καλό, ώστε να εμπλακεί με τη μάχη της παραμονής. Στην προσπάθειά της αυτή, θα βασιστεί στην παραδοσιακά πολύ δυνατή της έδρα, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα,όπου όλα τα δεδομένα είναι με το μέρος της. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και θέλουν να πάρουν "άτυπη" εκδίκηση απ' την αντίπαλό τους για την απώλεια του κυπέλλου, ενώ η Παλμέιρας αντιμετωπίζει σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων. Τιμωρημένοι είναι 3 παίκτες ( οι χαφ Ζοάο Βίτορ, Ενρίκε και ο επιτελικός μέσος Βαλδίβια) και τραυματίες 4 ( οι στόπερ Μαουρίσιο Ράμος, Τιάγκο Ελένο, ο μέσος Μάρκος Ασουνσάο-πρώην Μπέτις και ο φορ Μπάρκος ), άπαντες βασικότατοι. Κίνητρο, έδρα και απουσίες με οδήγουν στον άσο.


ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΠΑΛΜΕ'Ι'ΡΑΣ 1  ( με απόδοση 1,80 )


Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον συνεργάτη μου Van Betover για τη χθεσινή επιτυχημένη 2άδα, στο στοιχηματικό του ντεμπούτο. Σύντομα κοντά σας κι ο 3ος συνεργάτης του BLOG μας, με τεκμηριωμένες και σοβαρές προτάσεις για επαγγελματίες, και όχι μόνο, παίχτες του στοιχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!