LiveScores


Live Scores

10 Αυγούστου 2012

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ

Γεια σας φίλοι μου...
       Τελικά, το κείμενο που σας υποσχέθηκα προχθές δεν κατέστη δυνατό να ανέβει στο BLOG μας, καθώς, λόγω προσωπικών θεμάτων, δεν μπόρεσα ν΄ ασχοληθώ (και να ποντάρω) με το μαραθώνιο 10 χιλιομέτρων open water των ανδρών και τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας Σπυρίδων Γιαννιώτη.
        Η Βάσκο, με κορυφαίο τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο που σκόραρε με απ΄ ευθείας εκτέλεση φαουλ, πέρασε νικηφόρα από το "Ιλία ντο Ρετίρο" και ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με την Ατλέτικο Μινέιρο.
        Στα σημερινά, ξεκινάμε με το διπλό της Ρωσίας, στον 1ο ημιτελικό του μπάσκετ, με χάντικαπ
+5,5 πόντους. Η Ισπανοί δεν πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις στο τουρνουά. Στο αντίστοιχο ματς του ομίλου, ξεκίνησαν με 20-2 στην 1η περίοδο, αλλά κατάφεραν να χάσουν τελικά απ΄ τους Ρώσους με 77-74. Η "αρκούδα" παρουσιάζεται σταθερή και πολύ δυνατή, κυρίως αμυντικά. Περίμενα το χάντικαπ στους 1 με 2 πόντους, καθώς θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στο τέλος. Οι 5,5 πόντοι με καλύπτουν και ποντάρω ανεπυφύλακτα στο 2πλό.
      Στο "Φουμεϊράο", η ΑΣΑ παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά την πρόσληψη του Νέντο Σαβιέρ. Στο ντεμπούτο του απέσπασε 2-2 στην Μπραγκαντίνο, ενώ το Σάββατο υπέταξε την Αμέρικα Μινέιρο, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Η Γκουαρανί, με ρεκόρ 0-4-4 εκτός, έχει να κερδίσει έξω από την πόλη της 4 μήνες. Ευκαιρία, λοιπόν, για νέα νίκη-ανάσα για την ανεβασμένη γηπεδούχο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ  2  με +5,5 πόντους (απόδοση 1,75)
ΑΣΑ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ  1  με απόδοση 1,80

Καλή μας τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!