LiveScores


Live Scores

4 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ = 1000 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΒΑ = 989.39
ΚΕΡΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ = 75.22
ΚΑΒΑ = 1064.61 μονάδες

         Γεια σας φίλοι μου...Όπως θα διαπιστώσατε τα 2 περασμένα Σαββατοκύριακα, έδωσα τις προτάσεις χωρίς αναλύσεις. Αυτό συνέβη (και θα συμβαίνει), γιατί ο όγκος μελέτης των αγώνων του ΣΚ είναι μεγάλος, οπότε ο διαθέσιμος χρόνος για ανάλυση συμπιέζεται πάρα πολύ, σχεδόν εκμηδενίζεται. Η αναλογία του ύψους του πονταρίσματος κάθε πρότασης δείχνει και το ποια παιχνίδια πιστεύω πιο δυνατά. Όταν προκύψει, βέβαια, κάποια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση-ευκαιρία, τότε θα την αναλύω αναλόγως.
        Το παρθενικό μας ποντάρισμα το ΣΚ που μας πέρασε (με προτάσεις και κάβα) κύλησε πολύ καλά, καθώς τα μοναδικά ματς που χάσαμε ήταν τα over των Β΄ ομάδων Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο, ο Νάτσο Σκόκο (πρώην ΑΕΚ) με το σουτ-γκολ του στο 94΄ έδωσε τη νίκη στη Νιούελς και σε μας τη χαρά του ταμείου. Την Κυριακή, η ανατροπή της AIK έκανε τη διαφορά και έβγαλε τη μέρα σε θετικό πρόσημο. Έτσι, με αρχική κάβα 1000 μονάδων (και όχι ευρώ), βρεθήκαμε στις 1064,61 μονάδες.
      Απόψε, η 2άδα μου περιλαμβάνει τις Ρέξαμ και Αμέρικα Μινέιρο. Οι Ουαλοί κέρδισαν καθαρά το μεσημέρι του Σαββάτου την πρωτοπόρο (και χωρίς απώλειες ως τότε) συμπατριώτισα Νιούπορτ Κάουντι με 2-0 και βρίσκονται σε θετικό μομέντουμ. Η νεοφώτιστη Χάιντ είναι μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα της Κόνφερενς, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Ευκαιρία για νέα νίκη λοιπόν για τη Ρέξαμ και με τον άσο στο 1.57, θα πάω με τους φιλόδοξους γηπεδούχους.
       Η 2άδα κλείνει με τον άσο στο Αμέρικα Μινέιρο-Παρανά. Το κουνέλι προέρχεται από το δύσκολο διπλό επί της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, στο ντεμπούτο του Μάουρο Φερνάντες στον πάγκο της. Η νίκη αυτή βοήθησε κυρίως στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης των παικτών, αλλά και βαθμολογικά. Η υποδοχή της Παρανά έρχεται στο κατάλληλο σημείο για την "κοέλιο", καθώς οι φιλοξενούμενοι διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και οι σκέψεις του κόουτς Ρικαρντίνιο για παραίτηση πληθαίνουν. Το 1.83 είναι μια δίκαιη τιμή και το τίμησα ήδη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΡΕΞΑΜ - ΧΑΙΝΤ  1 = 1.57
ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΠΑΡΑΝΑ  1 = 1.83
Ποντάρουμε 10.61 μονάδες.

ΤΡΕΧΟΝ ΚΑΒΑ = 1054 μονάδες

Καλή μας τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!