LiveScores


Live Scores

17 Ιουλίου 2012

"ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ" ΠΡΟΤΑΣΗ

Γεια σας φίλοι στοιχηματίες...
        Η Μποέμιαν υπέστη ντροπιαστική ήττα-διασυρμό με 5-1 από την απίστευτη Θορ (!!!) της Β΄ Ισλανδίας (παρότι προηγήθηκε κιόλας) και "παρέσυρε" στον κουβά την πρόταση της Πέμπτης.
         Στα σημερινά, θα ασχοληθώ με 2 αγώνες απ΄ τα πρωταθλήματα της Superretan (Β΄ Σουηδίας) και της Serie B΄ (Β΄ Βραζιλίας). Πάμε να τα δούμε:
         Η 1η επιλογή μου αφορά το διπλό της ιστορικής Χάλμσταντ μέσα στη μετριότατη Μπράγκε ,στην επανέναρξη της 2ης κατηγορίας της Σουηδίας, μετά τη μίνι διακοπή των 15 ημερών. Η αποκαλούμενη και ως "Μπαρτσελόνα" της Β΄ Σουηδίας, με νίκη πλησιάζει στους 2 βαθμούς τη 2η θέση, έχοντας την επιστροφή από τιμωρία του 1ου της σκόρερ Μπαλβιντσον (13 συμμετοχές / 11 γκολ). Η Μπράγκε δεν πείθει ως τώρα και η Χαλμσταντ έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει νικηφόρα από το Μπορλάνγκε. Διπλό.
         Η πρότασή μου κλείνει με το καλοπληρωμένο διπλό της Ατλέτικο Παραναένσε μέσα στο "Ρεσακάντα" της Φλοριανόπολις επί της Αβα'ί'. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 2 δύσκολες νίκες ψυχολογίας στην ουδέτερη έδρα τους (επί μετρίων πάντως αντιπάλων) και θέλουν να πατήσουν πάνω στο θετικό μομέντουμ τους για να περάσουν νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της ισόβαθμή τους Αβα'ί'. Το διπλό θέλει και κάλυψη στην ισοπαλία, είτε σε draw no bet, είτε, για τους πιο συντηρητικούς, σε διπλή Χ2.
       
 ΠΡΟΤΑΣΗ:
     
     ΜΠΡΑΓΚΕ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ                2 (απόδοση 1,90)
     ΑΒΑ'Ι'-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ  2 (απόδοση  3,10) με κάλυψη στο Χ (απόδοση 3,25)

Καιρός να πληρωθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!