LiveScores


Live Scores

12 Ιουλίου 2012

ΧΑΛΑΡΗ ΤΡΙΑΔΑ EUROPA LEAGUE




Γεια σας φίλοι μου...
       
           Δυστυχώς η Κοριτίμπα δε δικαίωσε τις προσδοκίες μου, με συνέπεια η Παλμέιρας να πανηγυρίζει τον 1ο εθνικό της τίτλο μετά από 12 χρόνια και η "κόσα" να μείνει με άδεια χέρια για 2ο συνεχόμενο τελικό στο θεσμό του κυπέλλου.
          Στο σημερινό πρόγραμμα κυριαρχούν οι επαναληπτικοί αγώνες της Α' προκριματικής φάσης του Europa League. Η πρότασή μου περιλαμβάνει 3 παιχνίδια. Αναλυτικά:
          Στο Έσεν του Λιχτενστάιν, η τοπική Μάουρεν (Eschen/Mauren-Γ΄ Λιχτενστάιν!!!) υποδέχεται τη Χαφναρφιόρντουρ (FH Hafnarfjοrdur) στη ρεβάνς του 2-1 της Ισλανδίας. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων ήταν εμφανής στο 1ο ματς και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Περιμένω νέα επικράτηση των ξεκούραστων Ισλανδών (ο αγώνας πρωταθλήματος με τη IBV Vestmannaeyjar ανεβλήθη), επιβεβαιώνοντας τη δεδομένη ανωτερότητά τους. Διπλό.
          Περνάμε στο Τσέλιε της Σλοβενίας,όπου η ομώνυμη ομάδα (NK Celje) φιλοξενεί τους Μολδαβούς της Ντάτσια Τσισινάου (Dacia Chisinau), θέλοντας να ανατρέψει το 1-0 του 1ου αγώνα. Η ομάδα του παλαίμαχου άσου Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι έχει την εμπειρία να διαφυλάξει το προβάδισμά της και, τουλάχιστον, να μη χάσει. Προτείνω Χ2.
          Τέλος,στο μακρινό Ακουρέιρι (2η μεγαλύτερη πόλη της Ισλανδίας), οι "ψαράδες" της Θορ (Thόr Akureyri) αντιμετωπίζουν τους "γύφτους" της Μποέμιαν (Bohemian FC), στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας του Δουβλίνου. Η ανωτερότητα των Ιρλανδών ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Με ανάλογη εμφάνιση απόψε και με καλή ψυχολογία, που προέρχεται από την ισοφάριση σε 1-1 στις καθυστερήσεις μέσα στην Κορκ την περασμένη Κυριακή, η Μποέμιαν δε θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση. Διπλό με κάλυψη στο Χ.


ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΕΣΕΝ ΜΑΟΥΡΕΝ - ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ 2 με απόδοση 1,60
ΤΣΕΛΙΕ - ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ Χ2 με απόδοση 1,48
ΘΟΡ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ 2 με απόδοση 2,10 (κάλυψη Χ=3,25)

Υ.Γ. Ενδεικτικό ποντάρισμα: 4 μονάδες στην κύρια 3άδα και 1 μονάδα στην 3άδα της κάλυψης, ώστε αν"σπάσει" στην ισοπαλία να έχουμε ένα μικρό κέρδος.
Καλή τύχη σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!