LiveScores


Live Scores

23 Ιουλίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ



Γεια σας φίλοι συνοδοιπόροι μου.
            Για άλλη μια φορά, η τύχη μας γύρισε την πλάτη και ο κουβάς συνεχίζεται. Η Οτβίταμπεργ δικαίωσε τους μπουκ που δε τη θεωρούσαν ικανή να πάρει αποτέλεσμα στη Στοκχόλμη. Δεν έχω ακόμη εικόνα απ΄ το παιχνίδι, αλλά δικαιολογίες για τις αλλεπάληλες στοιχηματικές μου ήττες δεν υπάρχουν. Ευτυχώς, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το ποντάρισμα μας είναι σε χαμηλά επίπεδα. Ας ελπίσουμε να γυρίσει σύντομα ο τροχός, πριν αδειάσουν εντελώς οι τσέπες μας...
            Το πρόγραμμα σήμερα, με την πρώτη ματιά, δεν προσφερόταν για σοβαρό ποντάρισμα. Εν τούτοις, μελετώντας τους αγώνες και διαβάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις, προέκυψε μια 2άδα εκ Σουηδίας, που αξίζει να χαραμίσουμε κάποια λεφτά για να τη "στηρίξουμε".Πιο αναλυτικά:
            Η 1η μου επιλογή έρχεται απ΄ την Allsvenskan και τον αγώνα Γκάις-Μάλμο. Η ουραγός, μαζί με την Όρεμπρο, Γκάις προέρχεται από 10 ματς χωρίς νίκη (0-4-6 στην τελευταία 10άδα αγώνων της, 1-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της) και δεν έχει καν σκοράρει στα 3 ματς μετά τη διακοπή, χάνοντας ακόμη κι από την Όρεμπρο με 0-1. Στην τραγική αγωνιστική της κατάσταση ήρθε να προστεθεί και το χθεσινό σοκ της παραίτησης του προπονητή Αξέν. Στον σημερινό ματς την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός του Αξέν, Κίελ Πέτερσον, ο οποίος, μάλιστα, αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη, η τραγική (για ομάδα που θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα ) εκτός έδρας Μάλμο, με ρεκόρ 1-3-3 εκτός, πάει πλήρης στο Γιέτεμπόρι, με αποκλειστικό στόχο το 3ποντο της νίκης, που θα μειώσει εκ νέου τη διαφορά της από την κορυφή στους 3 βαθμούς. Η παράδοση λέει 1-4-1, αλλά εγώ θα πάω ξεκάθαρα με το διπλό.
           Η 2άδα μου κλείνει με τον άσο στον αγώνα του Σόντερστάντιον. Οι διαδοχικές γκέλες της 3ης Χάλμσταντ δίνουν τη δυνατότητα στη γηπεδούχο και πλήρη Χάμαρμπι (της οποίας το 49% των μετοχών κατέχει η αμερικανική εταιρία AEG ) με νίκη απόψε να την πλησιάσει σε απόσταση βολής 3 βαθμών, ενόψει και του μεταξύ τους ντέρμπι την προσεχή Κυριακή. Στη φιλοξενούμενη Γιένσεπινγκ, οι κινήσεις της διοίκησης δείχνουν πως ο στόχος για φέτος είναι μόνο η γρήγορη σωτηρία. Αποχαιρέτησε την ομάδα ο 1ος της σκόρερ (τα 2 τελευταία χρόνια) Χργκότα, ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί δεν της αφήνουν περιθώρια να έχει βλέψεις ανόδου. Σήμερα, οι απώλειες της είναι σημαντικότατες, καθώς θα λείψουν λόγω τραυματισμών ο χαφ Σβένσον (13 συμμ.), οι βασικοί Ρόνεκλεφ (χαφ, 13 συμμ.) και Σέντερκβιστ (φορ, 14 συμμ./ 4 γκολ ), ενώ οι 2 νέες μεταγραφές της στη γραμμή κρούσης θα μπορούν ν΄ αγωνιστούν από 1 Αυγούστου.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΚAIΣ         - ΜΑΛΜΟ            2 (απόδοση 1.85 )
ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΓΙΕΝΣΕΠΙΝΓΚ    1 (απόδοση 1.75 )

Για να δούμε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!