LiveScores


Live Scores

22 Ιουλίου 2012

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ

Γεια σας φίλοι μου...
        Δυστυχώς, η Κοριτίμπα, για 2η σερί φόρα σε μια βδομάδα, μας έστειλε κουβά, μην μπορώντας να επιβληθεί της Παλμέιρας μέσα στο σπίτι της, μένοντας πάλι στο 1-1.
         Στα σημερινά, ξεκινάω τις επιλογές μου με το under2,5 στον αγώνα Γιου Σι Ντι-Σεντ Πάτρικς. Ο επιθετικός και 1ος σκόρερ της UCD Γκρέιαμ Ρασκ, που έχει πετύχει τα μισά (7) τέρματα της ομάδας του, αναμένεται να απουσιάσει ακόμη 2 εβδομάδες από τους αγωνιστικές χώρους. Επίσης, αμφίβολος είναι και ο 1ος σκόρερ της Σεντ Πάτρικς Κρίστι Φάγκαν (13 συμμετοχές / 9 γκολ, έχει χάσει τα 2 τελευταία ). Αυτά, σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά των 2 ομάδων ως τώρα στο πρωτάθλημα ( 6 στα 8 under η UCD εντός, 7 στα 8 εκτός και 12 στα 16 συνολικά η Σεντ Πάτρικς), με οδηγούν στο ποντάρισμα του UNDER2,5 , το οποίο παραδόξως προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Τέλος, να θυμίσω πως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ενδιάμεσα των 2 αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ (1-1 το 1ο ματς την Πέμπτη το βράδυ στη Βοσνία, ο επαναληπτικός την προσεχή Πέμπτη στο Δουβλίνο).
          Στο στάδιο Ροσούντα της Στοκχόλμης, η τοπική ΑΙΚ υποδέχεται την εντυπωσιακή Οτβίταμπεργ, 8 μέρες μετά τη νίκη με 2-0 της Οτβίταμπεργ επί της ΑΙΚ στη λήξη του 1ου γύρου. Η, αήττητη εντός, γηπεδούχος προέρχεται από 2 απογοητευτικές εμφανίσεις και αποτελέσματα (η προαναφερθέν ήττα και το 1-1 εντός με τη Χαφναρφιόρντουρ την περασμένη Πέμπτη για το Europa League) και ενώ ακολουθεί σε 4 μέρες η κρίσιμη ρεβάνς της Ισλανδίας. Η νεοφώτιστη φιλοξενούμενη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα, φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με την ΑΙΚ στους 24 πόντους) και πάει με αυτοπεποίθηση να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στη Στοκχόλμη. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν αντικατοπτρίζουν τα δεδομένα του αγώνα και αδικούν εμφανέστατα τη φόρμα της Οτβίταμπεργ. Προτείνω το διπλό σε draw no bet ή, για τους πιο συντηρητικούς, το 2Χ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ  UNDER 2,5
ΑΙΚ - ΟΤΒΙΤΑΜΠΕΡΓ                   2 draw no bet


Ελπίζω να βρούμε δίχτυα σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!