LiveScores


Live Scores

25 Ιουλίου 2012

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ

Γεια σας παιχταράδες μου...
         Η Γκο'ι'άς πέρασε νικηφόρα από το "Φουμε'ι'ράο" και επιτέλους έσπασε το αρνητικό μου σερί. Πρωί πρωί στην Άπω Ανατολή διεξάγονται οι 1οι αγώνες των προημιτελικών για το League Cup της Ιαπωνίας. Ας δούμε τις επιλογές μου:
         Η Κασίμα Άντλερς υποδέχεται την Τσερέζο Οζάκα. Οι σχεδόν πλήρης γηπεδούχοι, ανεβασμένοι από τις πρόσφατες επιτυχίες στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν με σθένος την πρόκρισή τους στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, η Τσερέζο δεν έχει νίκη απ΄ τις 27  Ιουνίου και κατεβαίνει στο Κασίμα Σόκερ Στάντιουμ με 2 βασικότατες απουσίες εξαιτίας της ολυμπιακής ομάδας της Ιαπωνίας ( Ογκιχάρα-αμυντικός 17 συμμ./1 γκολ, Γιαμαγκούτσι-μέσος 18 συμμ. ). Φόρμα και απουσίες με οδηγούν στην επιλογή του άσου.
         Η συμπρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σεντάι επιθυμεί τη συνέχιση της καλής της πορείας και στο λιγκ καπ. Στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της Τόκυο ευνοείται από τις "ολυμπιακές" απώλειες των Γκόντα ( γκολκίπερ-18 συμμ.) και Τοκουνάγκα ( αμυντικός-18 συμμ.) των φιλοξενούμενων, οι οποίοι  βρίσκονται κιόλας σε επιεικώς μέτρια αγωνιστική κατάσταση. Πάω, ξεκάθαρα, με τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ


ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΖΑΚΑ   1   (απόδοση 1,75)
ΣΕΝΤΑΙ                    - ΤΟΚΥΟ                1   (απόδοση 1,80)


Καλό μας βόλι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!