LiveScores


Live Scores

25 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΒΑΡΝΤΑΡ

           Το μεσημέρι είχα την τύχη να παρακολουθήσω παράλληλα και τα 2 παιχνίδια που πόνταρα. Διεξήχθησαν 2 συναρπαστικά ματς, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δοκάρια και χαμένα τετ α τετ.            
Η Κασίμα ήταν ανώτερη της Τσερέζο, με 2 δοκάρια και ευκαιρίες για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι.Έτσι, τα χρειάστηκε στο τελευταίο 10λεπτο, όπου πιέστηκε πολύ και γλίτωσε από το δοκάρι και την αστοχία των επιθετικών της Τσερέζο. Αντιθέτως, το τελικό 2-2 στο Σεντάι-Τόκυο μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο, αν και η ομάδα που θα δικαιούταν περισσότερο τη νίκη είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προηγήθηκαν από νωρίς με 0-2, έχασαν 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χρειάστηκαν τη βοήθεια της τύχης για να κρατήσουν την ισοπαλία, καθώς η Σεντάι έχασε τρομερή ευκαιρία στο 94΄ να γυρίσει τούμπα το ματς.
           Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με τους αποψινούς αγώνες να παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο "Φελίπε ΙΙ Αρίνα" των Σκοπίων, η τοπική Βαρντάρ, παρουσία 35000 οπαδών της, υποδέχεται την Μπάτε Μπορίσοφ, στη ρεβάνς του συγκλονιστικού 3-2 της Λευκορωσίας. Η εμφάνιση του 1ου αγώνα έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τους Σκοπιανούς. Η ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις χάλασε λίγο την ψυχολογία τους, αλλά θεωρούν πως δε θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη απειρίας. Στο γήπεδο το κλίμα θα είναι πανηγυρικό, λόγω του εορτασμού των 65 χρόνων ζωής του συλλόγου.Στην αντίπερα όχθη, οι μόνιμοι πρωταθλητές Λευκορωσίας (και πρωτοπόροι στο φετινό πρωτάθλημα) έχουν δεχτεί ισχυρό πλήγμα από τις αποχωρήσεις 6 παικτών στην ολυμπιακή ομάδα της χώρας (έλειψαν και στο 1ο ματς). Στην εδώ και 15 μήνες αήττητη έδρα της "πεινασμένης" Βαρντάρ, το έργο τους προβλέπεται πολύ δύσκολο. Πάω με την έδρα και προτείνω 1Χ.
           Κλείνω την πρόταση μου με το over 2,5 γκολ μεταξύ των Πόντε Πρέτα και Σπορτ Ρεσίφε. Στο "Μοϊσές Λουκαρέλι" τίθενται αντιμέτωπες 2 επιθετικές ομάδες, οι οποίες "τρέχουν" σερί 3 συνεχόμενων όβερ στα τελευταία τους παιχνίδια. Οι περισσότεροι μπουκ προσφέρουν πλέον οριακό φαβορί το όβερ, αλλά οι αποδόσεις εξακολουθούν να είναι fair.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΒΑΡΝΤΑΡ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ  1Χ   (αποδόσεις 3.75-3.35 αντίστοιχα)
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ         - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ     OVER 2,5           (απόδοση  1.75)

Χαλαρό ποντάρισμα...Τα λέμε αύριο με Εuropa League...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!