LiveScores


Live Scores

26 Ιουλίου 2012

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

 Γεια σας φίλοι αναγνώστες...
         Ως συνήθως, σε αγώνα της στήλης, το ταμείο ήταν 1 γκολ μακρυά. Με το ημίχρονο στο "Μοϊσές Λουκαρέλι" να λήγει 1-1, η τύχη δε μας χαμογέλασε και το σκορ δεν άλλαξε ως τη λήξη του αγώνα.
          Στο "Ορταλίκ Στάντιον" του Αλμάτι, η Ρούσενμποργ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-2 του Λέρκενταλ. Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα αδικεί τους Νορβηγούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το 1ο κιόλας ημίχρονο. Σημαντικότατη απουσία απόψε ο βασικός φορ Τσιμπουίκε, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λίλεστρεμ και δεν ταξίδεψε στο Καζακστάν. Η σοβαρή Ρούσενμποργ δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα να πάρει το διπλό πρόκρισης απέναντι στους υποδεέστερους Καζάκους.
           Σήμερα, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, αρχίζει το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τουρνουά. Στο Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ, οι διοργανωτές Μεγάλοι Βρετανοί υποδέχονται τη Σενεγάλη. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και κατεβαίνουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, εκτός του Μπέιλ που αρνήθηκε να συμμετάσχει προφασιζόμενος τραυματισμό. Οι Αφρικανοί κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε Ολυμπιακούς αγώνες και στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή παρουσία. Ο άσος είναι η επιλογή μου.
          Κλείνω τη σημερινή μου πρόταση με τον άσο της Ατλέτικο Μινέιρο. Μετά τη χθεσινή νίκη της Βάσκο, ο "πετεινός" πέρασε στη 2η θέση και η νίκη κόντρα στη απογοητευτική Σάντος είναι μονόδρομος. Η παρέα του αναγεννημένου Ροναλντίνιο πετάει φωτιές επιθετικά, σκοραρόντας 11 γκολ στα 3 τελευταία ματς. Οι "σαντίστας" έχουν πληγεί από τις ''ολυμπιακές" απουσίες των αστέρων τους, με αποτέλεσμα να έχουν τη χειρότερη επίθεση του πρωυαθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ


ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΡΟΥΣΕΝΜΠΟΡΓ  2  (με απόδοση 1.60)
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ  1  (με απόδοση 1.55)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ  1  (με απόδοση 1.50)

Καλή μας τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!