LiveScores


Live Scores

29 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Καλημέρα φίλοι μου...
         Η απογοήτευση από τη συνεχιζόμενη ατυχία είναι μεγάλη. Η Σεντάι έμεινε στην οδυνηρή (για μας) ισοπαλία, για 2η φορά μέσα σε 4 ημέρες, με αποτέλεσμα να μη "γράψει" η πρόταση της στήλης, γι΄ άλλη μια φορά. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε.
         Σήμερα ξεκινάει το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, με την αναμέτρηση Νιγηρία-Τυνησία να ανοίγει την αυλαία στις 11:00 (09:00 ώρα Αγγλίας). Αυτή είναι η 1η φορά, μετά από χρόνια, που 2 ομάδες από την Αφρική δίνουν ταυτόχρονα το παρών στη διοργάνωση: η Τυνησία, ως πρωταθλήτρια Αφρικής, και η Νιγηρία, προκρινόμενη μέσω του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας. Οι 2 ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους, με τη Νιγηρία να υπερτερεί εμφανώς σε ποιότητα, καθώς η πλειοψηφία του ρόστερ της μεγάλωσε και έμαθε μπάσκετ στις Η.Π.Α.. Παρ΄ όλα αυτά, θεωρώ υπερβολικό το χάντικαπ των 10,5 πόντων που προσφέρεται στους Τυνήσιους. Προβλέπω ότι θα γίνει κλειστό ματς και, ίσως, προκύψει ντέρμπι στα τελευταία λεπτά. Έτσι, το πλεονέκτημα των 10,5 πόντων φαντάζει καλό "μαξιλάρι" για να στηρίξουμε τους πρωταθλητές Αφρικής.
         Στο " Έινγκελχομς IP ", η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Τρέλεμπόρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ρεκόρ 4-1-0 στην τελευταία 5άδα αγώνων τους και 3 συνεχόμενες νίκες εντός, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στη προνομιούχο 3η θέση-μπαράζ της Superettan. Αντιθέτως, η Τρέλεμπόρι πραγματοποιεί τραγική πορεία. Με ρεκόρ 2-2-6 στα 10 τελευταία παιχνίδια και αντίστοιχο 0-1-5 εκτός έδρας, δεν αποτελεί έκπληξη η θέση της (12 βαθμοί σε 15 ματς, 3η απ΄ το τέλος και 1 μόλις βαθμό πάνω απ΄ τη Βάρναμο που πέφτει απευθείας). Με το ντέρμπι Χάλμσταντ-Χάμαρμπι να διεξάγεται σήμερα, οι "άγγελοι" έχουν μεγάλη ευκαιρία με νίκη να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Ο άσος αποτελεί την επιλογή μου.


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΝΙΓΗΡΙΑ            - ΤΥΝΗΣΙΑ           2  με +10.5 πόντους στους Τυνήσιους (απόδοση 1.75)
ΕΙΝΓΚΕΛΧΟΜΣ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΙ    1  (απόδοση 1,65)

Καλό ταμείο, επιτέλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!