LiveScores


Live Scores

27 Ιουλίου 2012

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Γεια σας φιλαράκια μου...
         Η τραγική Μεγάλη Βρετανία απογοήτευσε με την εμφάνισή της στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο ολυμπιακό τουρνουά και γλίτωσε την ήττα καθαρά λόγω της ανικανότητας των Σενεγαλέζων στην τελική προσπάθεια. Έτσι, πήγε στράφι η ιστορική ανατροπή-πρόκριση της Ρούσενμποργ στο αφιλόξενο Καζακστάν και η άνετη νίκη του "πετεινού" επί της Σάντος. Η Ρούσενμποργ, σ΄ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, έχανε 1-0 στο ημίχρονο, έμεινε με 10 παίχτες στο 77΄ σε πέναλτι-αποβολή, έχασε το πέναλτι η Ορντάμπασι, στο 83΄ αποβληθηκε ο Πρίτσα αφήνοντας τους Νορβηγούς με 9, και στο 94΄ ο Ντότσκαλ έκανε το 1-2, δίνοντας μια παληκαρίσια πρόκριση στην ομάδα του.
         Στην "Αρένα Μπαρουερί", η πρωτοπόρος Κρισιούμα φιλοξενείται απ΄ την προτελευταία Μπαρουερί. Στη γηπεδούχο, οι εμφανίσεις της συνεχίζουν να είναι κακές. με μόνη αναλαμπή την εκτός έδρας νίκη με 3-0 πριν 2 εβδομάδες επί της ουραγού Ιπατίνγκα. Μάλιστα, η νίκη αυτή είναι και η μοναδική της ως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς το ρεκόρ της γράφει 1-3-8. Για το αποψινό παιχνίδι, έχει τις επιστροφές των 2 Μαρσελίνιο που διαθέτει στο ρόστερ της. Ο "τίγρης", ξεπερνώντας και το εμπόδιο της ποιοτικής Παρανά, συνεχίζει απτόητος την ξέφρενη πορεία του προς την άνοδο. Με τον 1ο σκόρερ (Ζε Κάρλος) του πρωταθλήματος να πετάει φωτιές, η Κρισιούμα αναμένεται να ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο της παρέας του Τιάγκο Ζεντίλ (πρώην ΑΡΗΣ). Διπλό με μικρή κάλυψη στην ισοπαλία.
          Αύριο το μεσημέρι, στην μακρινή Ιαπωνία, η συμπρωτοπόρος της Japan League Βεγκάλτα Σεντάι υποδέχεται την Σαγκάν Τόσου. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στο γήπεδό τους με βατούς αντιπάλους. καθώς η Χιροσίμα παραμονεύει. Το 2-2 της Τετάρτης για το Λιγκ καπ με την Τόκυο πέρασε στο ντούκου, καθώς η κατάκτηση τυο πρωταθλήματος είναι ο 1ος στόχος της. Η νεοφώτιστη Τόσου διαγράφει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα, απέχοντας 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή βασίζεται στην τρομερή της έδρα, γιατί όταν απομακρίνεται από το σπίτι της δείχνει αδύναμη (ρεκόρ 1-3-4). Άσος για τους υποψήφιους πρωταθλητές.

ΠΡΟΤΑΣΗ


ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ  2  (απόδοση 2.00) με κάλυψη στο Χ (3.25)
ΣΕΝΤΑΪ - ΤΟΣΟΥ  1  (απόδοση 1.55)

Καλό βόλι...

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας!